LEEFSTIJLCOACHING

GELUK IS GEEN EINDBESTEMMING, MAAR EEN MANIER VAN REIZEN!

Je wilt je weer lekker in je vel voelen, fit en vol energie. Dat kan!

Wij gaan je begeleiden in het aanleren van een gezonde leefstijl, door het integreren van goede gezonde voeding en voldoende beweging en ontspanning in je dagelijkse leefpatroon. Coaching staat hierbij centraal en biedt de mentale ondersteuning om dat doel te bereiken. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je zo graag wilt, maar het toch niet lukt. Dat gaan we uitzoeken.

Samen kijken we naar wat werkt voor jou, zodat je een gezonde balans vindt, waarbij jouw inzet en motivatie een doorslaggevende factor is.

Geen (crash)dieet, maar simpelweg gewoon eten en weer leren genieten van eten. Leefstijl omvat niet alleen voeding en beweging. Er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar voldoende slaap en ontspanning. Door balans in alle leefstijlfactoren ervaar je dat “lekker in je vel” gevoel. Wij doen dat aan de hand van een nuchtere en praktische insteek en op een manier die bij jou past.

 

TWEE12 staat voor “in beweging komen”
Als je niets verandert, dan verandert er niets maar…. als je IETS verandert, dan verandert er IETS. Stap voor stap inzicht krijgen in patronen, stap voor stap veranderingen aanbrengen, stap voor stap naar een blijvend gezonde leefstijl.

Als coach staan wij vlak achter je. Jij moet het doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij zijn er voor je om je te steunen, je een spiegel voor te houden en je te helpen. Van jou verwachten wij ‘slechts’ de bereidheid om er voor de volle 100% voor te gaan.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meld je hier voor aan via onze contact pagina.

 

Leefstijl Traject | half jaar begeleiding
Ons Leefstijl Traject biedt je een half jaar begeleiding. Onze ervaring is dat je deze tijd minimaal nodig hebt om gedrag te veranderen en patronen in te laten slijten. In dit half jaar hebben we 12 afspraken. De eerste afspraak is een uur; vervolgafspraken 30 minuten. In de overige weken hebben we contact per mail of per telefoon.

€ 75,00 per maand (*
(* = half jaar begeleiding; wekelijks contact; 12 afspraken; 6 x € 75,00

 

 

Skype coaching
Het ook mogelijk om je via skype te laten coachen. Afstand hoeft dus geen belemmering meer te zijn.